Hvordan er undervisningen organisert?

Semesterplanen ligger nå ute, men er fortsatt under arbeid. Datoer, klokkeslett og tidspunkter er helt klare, mens selve innholdet på forelesninger og øvinger fortsatt er under arbeid. Vi har også en Facebookside – “lik” den så får du oppdateringer på Facebook også.

Også denne bloggen er helt i startfasen – det blir mye mer her i løpet av de neste ukene, både for deg som skal følge undervisningen og for andre interessert. Min personlige forskningsblogg, jill/txt, har kanskje også innlegg du er interessert i.

Du kan i tillegg følge foreleseren på Twitter som @jilltxt og faggruppen for digital kultur som @digitalkultur.

En lett 50-talls tenåring sitter ved skolepulten sin.

Nå begynner snart semesteret.